Lejlighed i Søndervig udlejes

Her finder du forskellige informationer om vores lejlighed i Søndervig, samt mulighed for kontakt.

Området giver gode muligheder for at både børn og voksne kan få et dejligt/sjovt ophold. Der er forskellige aktiviteter, både udendørs og indendørs.
Lejligheden er en ende-lejlighed i stueplan

 

 
Fra lejligheden har man fjordglimt til Ringkøbing fjord.


 
Parkering lige ved døren, hvor der også findes en sandkasse til de mindre børn.


Længere er der ikke til sidste klitrække

 

Naturen omkring lejligheden er helt klart værd at besøge! 200 meter fra lejligheden, og du kan opleve solnedgangen i Vesterhavet, og mærke den friske brise i kinderne.

 Klik på det rum du ønsker at se.De 4 billetter til badeland der er inkl. i prisen, giver gratis adgang til badeland, og må benyttes lige så meget man har lyst til inden for åbningstiden.

Klik her for at se flere aktiviteter og billeder.Adresse:

Lodbjergvej 239,
Lejlighed g107
Søndervig
Klik her for at se kort

Beskrivelse
4 Personer.
Lejligheden er på 50 m2 (da det er en ende-lejlighed). Lejligheden bestårt af gang, et værelse med to enkelte senge, der kan skubbes sammen til en dobbeltseng. Endvidere er der 2 ekstra madrasser der kan benyttes på gulvet. Stort Badeværelse med WC og brusekabine. Stue/Køkken. Køkkenet er inkl. service, gryder m.m. til min. 5 personer. Ovn med 4 kogeplader samt køleskab med fryseboks, kaffemaskine, elkedel, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Stuen indeholder spisebord med stole til 6 personer, sofa der kan slåes ud til dobbeltseng, 2 stk. lænestole og sofabord. Da det er en ende-lejlighed er man rimelig uforstyrret af naboer og kan derfor sidde på terrassen, hvor der er bord og stole til 4 personer + 2 stk. lænestole. Der er tørrestativ på terrassen.
Lejligheden er officielt til 4 voksne, hvor der kan sove 2 voksne på værelset og 2 voksne på sovesofaen. Der er 2 ekstra madrasser hvis man ikke ønsker at bruge sovesofaen. Der er puder og dyner til 4 personer.

Se priser (vælg type 4) Strøm og vand er inkl. i prisen.

Inkl. i prisen er
 
Klik på logo for mere info.
Med Beach Bowls aktivitetsnøgle Key2Activity, som er inkluderet ved leje af lejligheden, kan I frit bowle, gå i fitness, gå på nettet eller spille tennis — så meget I har lyst, når I har lyst! Øvrige aktiviteter i og omkring Danland Centret er selvfølgelig med i prisen

Ankomst kl. 16, afrejse senest kl. 11.

Ved booking ringer du til Danland på tlf 0045 97 33 92 00 og oplyser at du er interesseret i lejlighed g107 eller brug nedenstående kontaktformular.


Kontakt:
Ole Kristiansen 20782080, eller udfyld kontakt formular.

Jeg er interesseret i lejligheden i følgende uge(r)
Navn
Adresse
Postnummer
By
E-mail
Bemærkning

Andre ferieboliger

Sommerhus i Sillerslev på Mors

Sommerhus i Sillerslev på Mors.
Klik på billedet for at se mere.